Produsele comercializate pe ronavi.ro sunt livrate exclusiv în România. Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier, Urgent-cargus şi DPD. 

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe ronavi.ro este de 19 RON la oricare punct de lucru al firmelor de curierat menţionate. Pentru fiecare kilometru suplimentar taxa este de 1 leu.

Ridicare din showroom-ul ronavi.ro – GRATUIT pentru orice comanda

Punctele de lucru a firmelor de curierat: Lista Fan Courier şi Lista Cargus

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comandă a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştrii. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent.

Comenzile primite de luni pana vineri la ora 16:00, se va livra in aceeasi zi , iar comenzile primite dupa ora 16:00 se va livra incepand cu ziua urmatoare. Comenzile primite dupa ora 16:00, sambata si duminica se vor livra luni.

În mod normal în 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din importatori.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.  Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

ImportantNu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionarii produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Pentru comenzile ce depăşesc valoare de 800 de lei transportul este gratuit!

 

 Nota ! În cazul în care obsevati că, coletul primit prin firmele de curierat este deteriorat, verificaţi în prezenţa agentului dacă produsul este intact, iar în cazul în care produsul prezintă lovituri, întocmiţi Proces Verbal de Constatare şi luaţi legătura cu noi pentru a ne aduce la cunoştinţă.

 

De retinut !

In cazurile in care produsele returnate sunt incomplete, cu urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.